woensdag 6 mei 2009

Watskeburt...

De afgelopen weken is het behoorlijk druk geweest op de Zeilfabriek. Zo hebben we bijvoorbeeld weer de examenkandidaten van het Den Hulster College uit Venlo op bezoek gehad. Een enorme groep, ze waren met maar liefst 230 personen! Zoals elk jaar ook dit jaar weer een groot feest, zelfs nu met een heuse apres-sail en 's avonds DJ Sjouke! Twee avonden feest, geeft wel wat rommel en her en der wat schades, maar toch weer een mooie week.

Ook is er weer een opleiding gevaren. Zoals elk jaar leiden wij onze eigen instructeurs op, zo ook dit jaar. Onder leiding van de ervaren morra-instructeurs word de nieuwe lichting klaar gestoomt om deze zomer les te geven op de Zeilfabriek. Ondanks dat er in de opleidingsweek niet erg veel wind was is er toch behoorlijk getraint en zijn weer vele nieuwe instructeurs geslaagd! Voor de theorie dit jaar zelfs in 1 keer een 100% score, klasse!

Na de opleiding zijn de meivakantie cursisten te gast op de Zeilfabriek, een week heerlijk zeilen en trainen op de Morra, een echt gezellige week met weer veel CWO-diploma's als resultaat, prachtig.

En nu is het alweer de 2e meiweekvakantie en zijn er veel optimistencursisten, het waait nu erg hard dus erg spannend op het water!

Zo je kunt lezen gebeurt er veel op de Zeilfabriek en dit gaat lekker door t/m oktober!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Volgers